donderdag 18 februari 2010

Axel en Ultracan

de 2 eerste hondjes om te genieten van adoptie op afstand !





Wilt u de spaanse galgo's of podenco's helpen, maar heeft u niet de
mogelijkheid om te adopteren ? Dan is er de mogelijkheid tot financiele steun van een hond die nog in Spanje in het rescue center van Kimba verblijft.

In het rescue center van Kimba worden heel veel honden opgevangen en dit kost uiteraard een hoop geld. Er zijn immers veel kosten voor huisvesting, onderhoud, voeding en medische verzorging van de honden. U kan helpen om de kosten van Kimba te verlichten, door een hond finacieel te steunen en dus op afstand een beetje te adopteren, in samenwerking met GAE.

Adoptie op afstand is bedoeld als tussenoplossing, het hoofddoel blijft
immers om voor al de honden een goede thuis te vinden.

Sommigen zullen hier echter wat langer op moeten wachten door bv hun ouderdom of omwille van gezondheidsredenen. We hebben in samenspraak met Kimba, een aantal honden geselecteerd die in aanmerking komen voor adoptie op afstand. Deze honden vindt u terug bij 'honden ter adoptie Spanje' met de vermelding dat ze voor financiele hulp in aanmerking komen.

Momenteel komen Axel en Ultracan in aanmerking.

Als de hond die u gekozen heeft speciale zorgen nodig heeft zal het
geld in eerste instantie hieraan besteed worden (operaties, medicatie). Verder wordt het geld gebruikt voor eten, dagelijkse verzorging, onderhoud en dierenartskosten.

Heeft de door u gekozen hond een definitieve thuis gevonden, dan brengen wij u hiervan uiteraard op de hoogte. Het eventuele overige sponsorgeld wordt dan besteed aan de andere honden van Kimba.

Voor een bedrag van minimaal 15 euro per maand - of zoveel meer als u wilt of kunt missen - kunt u al een hond steunen.
Dit bedrag kan u maandelijks (15 euro) of ineens voor een kwartaal (45euro) overmaken. U kiest zelf voor hoelang u de hond wil steunen.
Uiteraard maken wij maandelijks het totale bedrag over aan Kimba.

We bezorgen u graag enkele foto's van de door u gekozen hond en proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Tevens wordt uw naam op de website vermeld bij de desbetreffende hond. 1 hond kan uiteraard door meerdere mensen gesteund worden, want 15 euro/maand dekt slechts een deel van de kosten. Vergeet u niet bij uw overschrijving tevens de naam van de hond te vermelden en uw email adres. Voor meer informatie of om aan te geven dat u een hond financieel wil steunen, kan u tevens een mail sturen naar secretariaat@galgoaid.eu Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

In naam van Kimba & alle honden, danken we u alvast voor uw financiele steun.

2 opmerkingen:

  1. dat vind ik nu eens een goed initiatief se

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vanaf maart doe ik hieraan mee iedere maand zal er 15EURO overgemaakt worden ten voordele van dit schitterend initiatief good luck jullie verdienen het dwars en dubbel laten we er samen onze schouders onder zetten en die schatjes een beter leven geven...we gaan ervoor!!!

    BeantwoordenVerwijderen