dinsdag 18 mei 2010

Een dagje coursing met de woefkes

Op zondag 25/04/2010 ben ik (Elke) samen met Kristin, Yian, Rosa, Suerte, Blanche, Mauro en Reina naar de coursing geweest op de renbaan in Beringen. Deze coursing werd georganiseerd door Jef Das vice-voorzitter van de Irish Woflhound Club Belgium en tevens mijn werkcollega.
Het was héél leuk en fijn om ons woefkes te zien lopen achter de floche en hen te zien genieten van elk moment :-) Rosa amuseerde haar goed en de Galgo’s van kristin waren door het dolle heen om toch maar die floche te kunnen pakken ;-)

Op sommige fotos zie je ook de "kleine" wolfshonden van de club ;-) Ook was er een mevrouw met een zeer mooie Pharaohond.

We hebben ons goed geamuseerd en de woefen ook. En blanche ja die ging natuurlijk op een gegeven moment haren eigen gangetje weer even, en ze wandelde gewoon even wat weg terwijl ze verondersteld werd te lopen achter de floche. Ja natuurlijk met een vang-actie door ons als gevolg over de piste… puf puf ;-) Madam wou weer eens gaan wandelen over de piste in plaats van te lopen waar ze verondersteld werd te lopen. Ah ja Podenco’s natuurlijk.

‘s Middags toen we frietjes aan het eten waren heeft Blanche Kristin haar bord ook in een hap een portie kleiner gemaakt woehaha… Tja kristin… ons Blanche weet dat wij op dieet zijn denk ik ;-) het is een trezebees ons Blanche... maar zo een schat :-) ze is zelf om op te eten!

Tot zover een leuk dagje hondenplezier.
Groetjes Elke, Kristin en de woefkes…

1 opmerking: