vrijdag 26 november 2010

Lucy in de zetel





Hallo Viviane,

Met ons Lucy gaat het heel goed. Ze is hier al helemaal thuis. Ze weet al in welk straatje ze moet indraaien als we van de wandeling thuiskomen. En aan welk huis ze de katten mag verwachten ( en dat zijn er heel wat in onze straat ). Ze heeft ons Tess al helemaal overtuigd om lekker terug mee te doen om de katten de stuipen op het lijf te jagen. Al die jaren van inspanning om ons Tess dat af te leren zijn in een mum van tijd vervlogen. Partners in crime, dus ja ze komen héél goed overeen die twee.

Ik hou mijn hart vast als ze hier door de kamer razen als twee orkanen. Ons Tess krijgt een ware verjongingskuur. Van voorbijrijdende auto’s en brommers is ze ook al niet bang meer. Dus ze krijgt echt wel vertrouwen in ons ook. Ook als Luk thuiskomt zwiept ze al ferm met haar staartje en komt ze naar hem toe. Ons Tess is haar grote steun en voorbeeld daarin. Als Luk ons Tess roept om haar te knuffelen dan komt ons Lucy mee en krijgt ze ook knuffels. Zo leert ze dat ze weer vertrouwen kan krijgen en dat ze hier gerust en geborgen kan zijn.

Verleden week hebben we meegedaan met de wandeling in Blaasveld en ze heeft dat heel goed gedaan. Ze was heel flink in die grote massa. Daniella, haar opvangmama, was blij dat Lucy niet meer naar haar omkeek, wat bewijst dat ze zich toch al aan ons gehecht heeft en ons als haar roedel beschouwt.

We zijn heel blij met ons kleintje, het is een schatje!
Bedankt voor de bezorgdheid en ik hou jullie op de hoogte.

Groetjes,
Gerda

1 opmerking:

  1. Het blijft toch een feit ... met dit weer, krijg je de galgootjes niet buiten ... liever lekker warm binnen op de zetel ! En gelijk hebben ze :)

    BeantwoordenVerwijderen