maandag 22 augustus 2011

Jullie zijn goed

De wandeling te Denderleeuw ... was warm ... zeer warm ...
Dus besloten we ter plaatse enkel de kleine wandeling te doen, met een tussenstop zodat de dorstige baasjes en hondjes even konden bijtanken !
En zo werd de wandeling van vandaag, kort maar krachtig, wederom een succes.
Een mooie harde kern van vaste wandelaars en enkele nieuwelingen. Morgen (maandag) verschijnt er een artikel over de wandeling in het Laatste Nieuws,met dank aan de Burgemeester van Denderleeuw die gezellig met ons kwam meewandelen.
Het was een leuke dag te Denderleeuw, dankzij iedereen aanwezig en zeker ook onze vrijwilligers. Met dank aan het wandelteam die deze wandeling zo goed heeft voorbereid en georganiseerd. Met dank aan alle vrijwilligers die mee geholpen hebben vandaag (ondanks de hitte) ‘Enkele’ van onze vrijwilligers werden alvast ‘voor eeuwig’ vastgelegd op een leuke groepsfoto

3 opmerkingen:

 1. was heel leuk, vooral voor Lucca die ging wandelen EN zwemmen! :) bedankt en wij kijken al uit naar de volgende.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt iedereen voor de lieve steunbetuigingen en het gevoel van medeleven voor onze lieve Ru! Bedankt voor de lieve woorden en de fijne gesprekken!

  Groetjes Wendy en een dikke knuffel van Ru.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zijn met zijn allen heel hard begaan met die lieve ru en hebben ook heel veel bawondering voor jullie om de manier waarop jullie ermee omgaan want ook voor jullie is dit geen plezante opgave. Jullie spreken altijd met zoveel liefde over die lieve Ru.
  We hopen echt van ganser harte dat hij toch nog een tijdje bij jullie kan blijven om te genieten van al die liefde en luxe want als er ééntje is die dat verdient dan is het zeker onze " RU ". Wij leven met zijn allen mee met jullie en zouden willen dat we meer konden doen.
  Geef hem een dikke knuffel van ons allen.

  Een vrijwilligster

  BeantwoordenVerwijderen