maandag 11 maart 2013

Pups ter adoptie


Lees hier het verhaal van deze 3 pupjes ter adoptie :

Vier moederloze pupjes werden in een kartonnen doos, ’s morgens vroeg naast een vuilcontainer gedumpt …

Een lieve mevrouw die het zag gebeuren is van haar appartement naar beneden gelopen en wilde de pupjes mee naar boven nemen.
De lieverds waren doodsbang en wisten niet dat ze gered werden … dus is er eentje gaan lopen dat spijtig genoeg, niet meer is teruggevonden.
De overige 3 werden opgehaald door de Protectora Arca de Noa te Albacete en konden gelukkig in een opvanggezin verblijven, daar het asiel
deze periode (einde jachtseizoen) stamp maar dan ook stamp vol zit ! Er zijn niet alleen veel galgo’s en podenco’s maar ook heel veel pups deze periode,
dus hebben we besloten deze 3 schatjes over te nemen, zodat de Spaanse opvanggezinnen terug plaats hebben voor andere kleine hummeltjes.

Charlize kon als eerste mee naar Belgie, gelukkig was er nog een plaatsje vrij op de vlucht. En Gaby en Brandy komen 10 maart aan in België.

Alle 3 zijn ze op zoek naar die "Unieke match", dat 1ne Gouden Mandje ! Maar … hoe schattig onze pupjes ook zijn, bezint voor je begint want een pupje opvoeden vraagt veel tijd, geduld en humor. Het zijn alle 3 kruisingen en ze blijven vermoedelijk klein.

Voor meer info kan u contact opnemen met onze adoptieverantwoordelijke Francesca via adopties.Francesca@galgoaid.eu of via onze site


Geen opmerkingen:

Een reactie posten