zaterdag 5 juni 2010

Ingrid

Beste Allemaal,

In het afgelopen jaar hebben wij altijd met plezier met Ingrid, onze adoptieverantwoordelijke, samengewerkt.

Ondanks het feit dat we samen een goede groep enthousiaste vrijwilligers zijn, met inzet en ambitie, vraagt het toch van de bestuursleden en vrijwilligers met een coordinerende rol de nodige inspanning om alles draaiende te houden.

Omwille van die reden en teneinde een goede balans met haar prive leven te behouden, heeft Ingrid, in samenspraak met ons (Elke & Anita), besloten tijdelijk een stapje terug te nemen.

Ingrid was voor ons een gewaardeerde collega vrijwilligster en we zullen haar bijdrage dan ook missen. Maar, we zijn zeker dat we haar op 1 van onze wandelingen nog wel eens zullen mogen verwelkomen.

Voorlopig zullen Elke & Anita, ondersteund door Viviane als nazorgverantwoordelijke, de adopties zo goed mogelijk opvolgen. Met een vrijwilligersteam als het onze, met fantastische opvanggezinnen en goede huisbezoekers, komt het uiteraard allemaal goed.

Met vriendelijke groeten
Anita en Elke


3 opmerkingen:

  1. Ingrid, bedankt voor de fijne samenwerking en je weet, dit is geen afscheid, maar 'tot ziens' X Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ingrid! De westvlamingskes gaan je missen hoor! Hopelijk zien we mekaar nog terug op een aanstaande wandeling! Veel geluk meid!

    Nadine & Davy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik begrijp Ingrid haar keuze enorm goed en Ingrid kennende is dit geen vaarwel, maar een tot ziens :D Zoals haar zijn er niet veel anderen! Zij heeft samen met de andere GAE'ers zoveel voor mij en Jade gedaan, dat ze hier een hele speciale plaats heeft! Lieve Ingrid, ik wens je alle rust toe die je nodig hebt. Je bent hier altijd welkom en tot ziens als adoptieverantwoordelijke!

    Veel liefs,

    Saskia en jouw Candela xxx

    BeantwoordenVerwijderen