donderdag 21 juli 2011

Hof Groendaele

Zoekt u nog vakantieopvang voor uw lieveling ?

Onderstaand adresje werd door 1 van onze adoptanten doorgegeven

Niet zomaar een hondenhotel, maar een echte luxe resort zo blijkt !

Klik hier om doorverwezen te worden naar de website

Prettige vakantie!

Het GAE Team

3 opmerkingen:

  1. de L's en ik zijn trouwens naar de opendeurdag gegaan. er is nog veel werk aan qua verbouwing maar inderdaad zitten de benodigheden van de honden daar op de eerste plaats. ook zijn hebben de mensen zelf galgos en dus ervaring met de ras.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,

    Het is inderdaad waar, er is daar nog veel werk te verzetten,chapeau voor hen om zo'n project op te starten.
    Ik ben vandaag eens gaan zien of ik mijn galgo's daar kan laten verblijven voor enkele dagen.
    Mijn schatjes durf ik niet aan iedereen toevertrouwen vandaar een kijkje op voorhand.
    Ben er heel goed ontvangen en zal mijn hondjes kunnen achterlaten met een gerust gevoel.
    T'was trouwens helemaal volgeboekt en dat wil ook iets zeggen.
    T'is er ook heel proper.
    T'zijn vriendelijke mensen die al je vragen beantwoorden en een hart voor dieren hebben,ze nemen zelfs de windhonden uit de asielen (geen uit Spanje !)maar afghaanse,noord-frikaanse,whippets,greyhounds,enz...,om hen een waardig bestaan aan te bieden bij hun eigen roedel.


    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oona en Alba zijn er geweest tijdens het eerste weekend van juli. Het is supergoed meegevallen, we kennen Ine en Stefaan ook al van sedert we luca adopteerden. Het zijn mensen met een passie voor honden, en weten maar al te goed hoe onze spanjaardjes te behandelen, ze hebben enorm veel ervaring met dit ras en ook met eender welke hond. Ik vertrouwde het blindelings om mijn twee schatten aan hen toe te vertrouwen, omdat ik weet wat ik mag verwachten. Ik ben zeer blij dat er zo dicht bij ons in de buurt een opvang is voor onze woefen. In augustus gaan ze nog eens voor een verlengd weekend. En ze hebben duidelijk veel plezier gehad, er is een grote hoog omheinde speelweide waar ze naar hartelust dagelijks enkele uren mogen rondrennen, onder toezicht van Stefaan. Dus, het is zeker een aanrader voor als je een betrouwbare opvang zoekt voor één of meerdere dagen voor je viervoeter. Groetjes, Nadine & Davy

    BeantwoordenVerwijderen