woensdag 4 januari 2012

Lieve Tuur

Lieve Tuur,

Ik weet dat je je momenteel niet lekker voelt. Maar wat ben je toch een lieve schat en wat was je flink in de dierenkliniek. Iedereen was weer van jou gecharmeerd, zo mooi, zo lief, zo sociaal :-)

Ik hoop dat we snel weten wat er met jou aan de hand is ... en waarom je bloedplaatjes zo snel zakken ... Nog eens een bloedafname vandaag, een echo en daarna een beenmergpunctie onder narcose ... en toch kwam je me kwispelend begroeten toen je me terug zag.

Lieve lieve lieve Schat, je woont nog maar een jaartje bij ons en wij willen je nog niet laten gaan ... dus hou vol tot we weten wat er aan de hand is en we alle resultaten binnen hebben.

En intussen gaan we je lekker extra verwennen (nog meer dan ervoor ... als dat al kan). Jij zit zooooooooooooo diep in mijn hart, dat ik het zelf nooit voor mogelijk had gehouden, dus er mag niets met jou gebeuren ... het mag gewoon niet ... het is niet eerlijk ... maar ja, ik weet het ... het is nooit eerlijk, voor niemand.

Hou vol schat !



Update 9 januari : Dit weekend 2 keer naar de dierenkliniek moeten rijden voor een spuitje tegen de pijn ... nu gelukkig pilletjes meegekregen om het te voorkomen. We wachten enkel nog op de resultaten van de beenmergpunctie, maar alles wijst in de richting van leukemie, waarschijnlijk zelfs acute leukemie. De snelle achteruitgang, het ziektebeeld van de afgelopen weken, de slechte bloedresultaten ... Maar we blijven ons best doen en hopen ... op dat waterkansje geluk, op een wonder ! En intussen zijn we heel erg gefocussed op je welzijn en krijg je lekkers om te eten (zodat je toch maar een beetje zou eten) en heeel veel knuffels.

12 opmerkingen:

  1. oh no! wij duimen hier heel hard dat Tuur heel snel terug de oude is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Liefste Tuur en familie,
    ik zit dit hier met tranen in mijn ogen te lezen ; zo een mooie, lieve woef, dat mag gewoon geen slecht nieuws zijn....veel sterkte voor jullie allemaal, en wij duimen hier voor een spoedig herstel van Tuurke....
    Ondertussen veel moed voor de familie, want zo'n unieke hond palmt al snel heel he hart in hé....Groetjes, Kris & Kristel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anita,wat lees ik nu, mooie lieve Tuur zo ziek,hoe is het mogelijk ?
    Hopelijk krijgen jullie goed nieuws met de uitslag en wordt hij heel vlug terug de gezonde Tuur!We duimen met jullie mee . Dikke knuffel voor Tuur

    Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oo, wat is me dat schrikken nu ik dit lees, lieve Tuur; dat je vlug mag genezen! Niet wanhopen hoor, want weet je: vele jaren geleden kreeg ik net dezelfde diagnose te horen van de dokters, met diezelfde vervelende onderzoeken. Als ik hiervan kon genezen, kan jij dat ook!! Dikke knuffel!
    Wendy.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anita , De koude rillingen lopen over mij rug ,
    toen ik dit las ,hoop dat jullie goed uitslag krijgen van bloedonderzoek we denken aan jullie en aan Lieve Tuur

    Knuffel Terra Rayo

    Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hopen allen samen met jullie mee dat er snel positief nieuws komt en dat tuurke binnenkort terug helemaal gezond kan verder genieten van zijn leven. Is steeds zo erg om zulke dingen hier te lezen. Het nieuwe jaar is voor jullie niet goed ingezet maar hou de moed erin en hopelijk valt het snel allemaal in kannen en kruiken.
    Katja en Pascal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat is dat schrikken niet ziek worden mooie lieve Tuur. Positief blijven denken al is dat soms zo moeilijk. Ik blijf Tuur volgen en hoop op goede uitslagen. Sterkte.
    Ans van Beurden

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Myrna en Tatiana,5 januari 2012 om 22:03

    Lieve Tuur,Tuurtje,Turbo

    Volhouden he man, je staat er niet alleen voor.
    Elke avond branden we een kaarsje tot we weten dat het allemaal weer beter met je gaat. Een Galgo is hard, kan tegen een stootje maar ja waarom moet dit je overkomen??? Maar weet dat we met zen allen voortdurend aan je denken!!! Hou vol nog een paar dagen en dan met de juiste medicatie wordt je zeker en vast weer de oude. Je bazinnetje heeft ons enige tijd geleden belooft dat jullie is naar "onze" honden weide komen dus!! Belofte maakt schuld hoor, Dormi, Daika, Zamo en ons Luna verwachten je daar. Veel sterkte, we zijn in gedachten bij je.
    Dikke knuffel en hondenpootjes,
    De baasjes en de bende van Leest!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Elke, Franklin en Bobo8 januari 2012 om 07:33

    Oei? Tuur ziek? Ocharme, hopelijk valt de uitslag mee en is hij vlug beter, pootje van Bobo, Elke en Franklin

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lieve Tuur en familie,

    Het jaar is voor jullie niet goed gestart maar we duimen hier zeker om binnenkort goed nieuws te mogen lezen.Heeeel veel sterkte!
    Genees maar snel, dat moet lukken met een familie om je heen die enorm veel om je geven!
    Sandra en Danny

    BeantwoordenVerwijderen
  11. familie verbeeck - van mol10 januari 2012 om 21:13

    Heb het daarnet gelezen in een mailtje, en ben even naar de blog gaan piepen, wat er juist met Tuur mankeerde.
    Hopelijk komt het toch nog goed, maar leukemie, niet simpel :-(
    Toch sterkte gewenst Tuur !!

    Dikke knuffelpoot van Snoes en Nena

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Liefste Tuur,
    Het leven is niet eerlijk zoveel is duidelijk want waarom moet zo'n lieve schat als jij dit overkomen. Eén ding is zeker je wordt omringd met veel liefde en alle goede zorgen.
    Anita en Robin, zo'n diagnose is heel hard en moeilijk te aanvaarden en zeker omdat Tuur zo'n echte schat is.
    Tuur heeft de kans gekregen van jullie op een gouden mandje met veel liefde en alles wat een hond zich maar kan wensen. Veel van zijn soortgenootjes krijgen helaas nooit de kans om te weten wat liefde is en worden nooit omringd met alle goede zorgen die jullie Tuur nu geven. Probeer jullie daar wat aan op te trekken want Tuur is niet alleen en heeft mogen genieten van liefde, knuffels, lekker eten, een warme thuis en Bo als speelmaatje.
    Ik wens jullie heel veel sterkte en ergens blijf ik hopen dat er toch nog ergens een oplossing te vinden is om Tuur weer helemaal te genezen.
    Verwen hem maar en omring hem met veel liefde maar dat zal er bij jullie zeker niet aan mankeren.

    Veel sterkte,
    Ingrid Vn

    BeantwoordenVerwijderen