zaterdag 10 maart 2012

Update Beau

Hoi,

Intussen bijna 3 mdn geleden dat we onze Beau gingen afhalen :-)
Alvast 1 ding duidelijk maken, dit is de beste beslissing ooit :-))

Hij is geweldig lief, aanhankelijk, hartenveroveraar, knuffelbeest, deugniet en nu ook in voor een spelletje. Het valt wel op dat hij naar vrouwen toe iets toegankelijker is dan bij mannen, maar dat heeft enkel met het verleden te maken, denken wij dan. Intussen is hij Luc's beste vriend en vind hij het maar niks als hij werken is. Dan moet hij af en toe beetje zeuren, dan is hij beetje triest. Maar dat is hij dan weer snel vergeten als je ermee speelt.

Soms vliegt hij van hot naar her met z'n knuffeltje en heel af en toe pikt hij er eens eentje uit de slaapkamer :-) Er staat een muisje op't nachtkastje en daar is hij dan plots mee verdwenen, hij gooit het dan omhoog en springt er bovenop in zijn mand.

Hij weet trouwens goed als we gaan wandelen bij ons waar de konijntjes zitten, met een poot in de lucht staat hij dan klaar om erachter te gaan. Een paar weekjes terug ging Luc met hem wandelen in't park van Brasschaat. Al enkele keren had hij een eekhoorn in't rond zien flitsen, toen plotseling vlak voor hun een eekhoorn vanachter een boom kwam. Wat Beau toen deed, hilarisch :-) Hij gooide eerst zijn achterpoten omhoog en nadien zijn voorpoten en dan dacht hij dat hij ook een eekhoorn was en wilde mee de boom in, maar dat ging gelukkig niet :-) Ahhhh, dit noemen ze dus jachtinstinct?! Nu weten we wel degelijk waarom GAE ons vertelde dat hij goed aangelijnd moet zijn ;-)

Als we naar de hondenweide gaan rent hij ook daar graag rond. Als er een nieuwe hond is die wat te enthousiast op zijne kop springt of wanneer de andere honden met heel de meute ineens naar hem toe komen gerend dan durft zijn haar wel eens recht te gaan staan. Dan lijkt het net of hij terug komt van de kapper, met een punkkapsel ;-)
Meestal is hij ieders vriend, ze mogen alleen niet blaffen of te wild doen, dan gaat hij ervan weg. Met kinderen doet hij het ook fantastisch, hij is lief en rustig bij hen.

We zijn er beide van overtuigd dat we nog leuke dingen met hem gaan doen en ervaren, tenslotte is hij er nu nog niet zo heel lang en nog steeds zie je dat hij elke keer weer wat meer durft, hij bloeit elke dag meer en meer open :-) En niemand of niemand moet hem pijn doen of ze hebben het met ons aan de stok. Hij is nu al onze beste vriend en dat zal alleen nog maar sterker worden!

Ik herhaal het nogmaals : het beste dat ooit uit Spanje is gekomen, dat is
zeker en vast een galgo

Pootje van Beau
Groetjes van Griet en Luc





5 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk verhaal is dit , en ook prachtige foto's van jullie Beau.Ik hoop dat jullie nog heeeeeeeel lang van elkaar kunnen genieten

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de lieve woorden, wij hopen ook nog heel lang van hem te genieten, het is zo'n schatje ! Maar eigenlijk zijn het wel allemaal schatten he ;-) Alleen hebben wij een crème de la crème bij ons zitten denk ik dan :-))

      Verwijderen
  2. Prachtig zo'n pikzwarte Galgo, en hij blinkt in z'n velleke ;-)

    Mooi verhaal!

    Nadine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beau is idd een lotje uit de loterij maar ... eerlijk is eerlijk ... ook Beau zelf heeft een 'win for life' met zo'n geweldige baasjes die hem zoo graag zien !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank jullie wel allemaal voor de lieve en mooie woorden, een mens gaat er van blozen ;-))
      Grtjs Griet, Luc en Beau

      Verwijderen