zondag 4 oktober 2009

Ons Maca



Hallo GAE Team,

Ons Maca is al langst om meer op haar gemak...zowel bij de wandelingen, waar ze grote verbeteringen doet, elke dag meer en meer ...
Daar waar ze enkele weken geleden nog wegsprong voor fietsers en joggers, doet ze dat al veel minder, ze is nog wat terughoudend maar dat loopt wel los.
Ze kijkt nog steeds achterom al zijnde dat ze nog steeds bang is dat ze elk moment kan aangevallen wordt. Wat is er met haar gebeurd vragen wij ons af, dat ons Maca zo angstig is ?

Thuis is ons Maca de marmot van dienst. In haar zetel op haar poef, water in bereik soms zo erg dat ze te lui is om haar recht te stellen, dan drinkt ze maar al liggend. Dan weer even rechtstaan, wat ronddraaien... en weer gaan liggen om verder te slapen, wat een bestaan! Prachtig!

Het zal haar nog wel duidelijk worden dat het hier een paradijs is voor haar, in tegenstelling tot de ruwe hel van Spanje !

Momenteel gaat het goed met onze meid en we proberen haar zoveel mogelijk nieuwe dingen aan te leren maar dan op haar tempo, zo heeft ze het liefst en wij ook.

Ze is een pracht van een hond, trouw, waakzaam, rustig, goed met Kiyoko ons dochtertje, trots en wij met haar !

Een fijne werelddierendag voor iedereen en vele groeten vanwege
Evelyn, Jo en Kiyoko

Geen opmerkingen:

Een reactie posten