maandag 12 september 2011

"Kwisavond" ten voordele van Galgo Aid Europe.

Onze Louis deed het weer, man, man... hoe die organiseren kan!

Zaterdagavond 11 september was het zover, in het Parochiecentrum te Putte was alles nauwkeurig op punt gezet om de enthousiaste kwisploegen te ontvangen. Het vrolijke keukenteam, de geroutineerde barmannen, de knappe diensters, de strenge juryleden, het volledige team achter de computer en de muziekinstallatie en Claudia die de kwis aan mekaar ging praten waren erduidelijk klaar voor.

Stipt om 19.30 verwelkomde Louis alle deelnemers en de kwis kon beginnen. 10 rondes lang werden de kwissers op hun kennis getest en de spanning was te snijden. Ook Galgo Aid was flink vertegenwoordigd, maar kwissen is toch iets aparts en onze vrijwilligers hebben gelukkig meer kaas gegeten van het redden van Spaanse hondjes!

Een leuke verrassing, was het optreden van ons klein mascotje MIGA, tijdens de pauze,die nog even aan iedereen hallo kwam zeggen. Zo zagen de mensen ineens "in levende lijve" het goede doel waarvoor Louis de kwis had georganiseerd. Toen de vragen op waren en de punten geteld, werden de prijzen uitgedeeld, elke deelnemer ging met een mooie attentie naar huis. Iedereen was super tevree.

Na een lange en intensieve voorbereiding, werd het werk van Louis weeral eens bekroond. Het was weer top, het was weer af! Hartelijk dank Louis en vrienden dat jullie Galgoaid steunden en ons helpen om het leed van de Spaanse hondjes te verzachten.







2 opmerkingen:

  1. Jamaar seeeg, da waren ECHT WEL heeeel moeilijke vragen hoor ! Gelukkig eindigden we eervol 'voorlaatste' ha ha & ik denk dat de ploegen van ons Gil het niet zo slecht gedaan hebben hoor. Maar, en das het voornaamste, we hebben goe gelachen en ons geamuseerd ha ha. Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij eindigen op de 14de plaats, onze Jan zijn ploeg op de 18de plaats.
    Zo super is dat ook niet hé.
    Maar deelnemen is belang......
    En we hebben ons goed geamuseerd !
    Gil

    BeantwoordenVerwijderen