zondag 20 november 2011

Lotte (Mocca) is net gevonden

Geweldig nieuws!!!
Lotte (Mocca) is net gevonden en gevangen!!!


Update 23 november
Lotte is gisteren om half 1 's nachts gezien te Ledeberg aan het seniorenhuis (aan de vuilbakken). Ze leek ongedeerd. Haar baasje heeft haar ook gezien, op 20 meter van haar maar ze kwam niet ... opvanggezin gaat vandaag naar daar.
BEDANKT AAN DE VRIJWILLIGERS DIE TER PLAATSE AL VEEL ZIJN GAAN ZOEKEN !!

Update dinsdag 22 november
Gisterenavond 2 sms'jes gekregen
1) Lotte is gezien te Ledeberg.
2) Lotte ligt op de citadelllaan, ze is aangereden. Persoon eerst ook niet bereikbaar, maar stuurt 5 minuten geleden een sms dat het een studentengrap was ?? In wat voor een wereld leven wij ... een studentengrap?

De vrijwilligster die haar 3 kids deze morgen door haar man naar school liet brengen en vlug naar de Citadellaan gereden is, is in tranen uitgebarsten, samen met mezelf. Om over Nicole en Ronny & hun 2 zonen nog maar te zwijgen. (de baasjes van Mocca die heel erg hun best doen en dag & nacht mee zoeken)

Voorlopig van Lotte geen spoor. Extra vrijwilligers van Galgo Aid die willen helpen of adoptanten die in de buurt wonen, gelieve ons te contacteren. Het is een groot en moeilijk gebied om te zoeken met veel parkjes, boskes en drukke straten ...

Gelieve dit niet te copieren en op forums of facebook te zetten, GAE copyright met GAE blog als enige update en officiele communicatie over Lotte.

Maandag 21 november
Lotte, ons mooie meisje is gisterenavond (zondag 20 november) gaan lopen te 9050 Gentbrugge. Tijdens de avondwandeling is ze van iets geschrokken en heeft ze zich losgerukt. Ze is met halsband en leiband aan gaan lopen. Ze draagt echter geen jasje.

Gisterenavond is er nog gezocht maar het was pikkedonker. Toch heeft een voorbijganger haar een 2 tal uurtjes nadat ze is gaan lopen nog gezien.
De affiches zijn gemaakt en worden vandaag (maandag) overal in de buurt opgehangen. Ik hoop zooo dat we ons meisje snel terug hebben, damn ! Het is zo koud buiten en wat moet ze bang zijn ... het 'Suri-gevoel' (zie verhaal van Suri onder nieuws items), het gevoel dat je met geen woorden kan omschrijven, is helemaal terug !

Lieve mensen, als jullie willen helpen zoeken, neem dan aub contact op met iemand van Galgo Aid (contactgegevens zie website). Neem geen acties op eigen houtje aub, laten we dit goed coordineren zodat we haar zeker niet afschrikken moesten we haar zien. De eerste uren en dagen zijn zoooo belangrijk.



Lotte, hou vol meisje, we zetten alles op alles om jou terug thuis te brengen.
Je baasjes zien jou heel graag en missen jou

5 opmerkingen:

  1. Veel geluk - en veel geduld - met de zoekacties. Onze Zita is in 2008 ook eens een tijdje weg geweest (ook geschrokken tijdens een wandeling). De galgo's zijn gelukkig wel taaie diertjes die tegen een stootje kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn lieve Mocca (Lotte), wat droevig dit deze morgen te horen van Anita!! Niet te doen hoe angstig je nu moet zijn... zonder je bekende... zonder je roedel (Daiki, Baily, Tibo en je speelkameraatje Indy)!!! Je moest eens weten hoe wij ons nu voelen !!!!!! Hopelijk lieve meid wordt je vlug gevonden en ben je terug in je veilig nestje!!
    tranen rollen over m'n wangen, als ik aan je denk :-((

    je moeke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Mocca,
    Hebben al een hele namiddag naar jou gezocht maar het is daar echt een speld in een hooiberg. Hopelijk dat de avondshift met men ventje je snel terugvind of dat je toch goed de nacht door komt. Ga proberen om morgen terug naar je op zoek te gaan. Mag er niet aan denken moest het één van mijn eigen woefkes zijn.. Dat is t ergste wat je kan overkomen. Sterkte meid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook hier zijn duimen en pootjes gekruist voor Mocca!Hou vol meisje; we moeten erin blijven geloven dat we je snel terug bij je lieve baasjes hebben!!!Veel sterkte aan iedereen!!!
    Grtjs Wendy, Ru en Arko!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ow gelukkig dat ze gevonden is! Gr. Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen