dinsdag 15 mei 2012

Sally heet nu Nina.‏

Hallo,

Vandaag mochten wij Sally, die nu door het leven zal gaan als Nina, ophalen bij het opvanggezin.
Daar werden wij weer goed ontvangen door Kristin, haar man en de hondjes. De papieren werden in orde gebracht, Nina's halsband en tuigje op maat gebracht en nog een kort wandelingetje gedaan zodat ze nog een plasje kon doen voor de lange rit naar huis (2 u rijden).
In de auto was Nina superflink, nog voor we de oprit afgereden waren lag ze al rustig neer en we hebben haar de hele weg niet gehoord. Na een uurtje een tussenstop gehouden waar ze flink een plasje deed en wat water dronk.

In ons dorp aangekomen zijn we eerst gestopt bij het park voor een wandeling. Dat zag Nina helemaal zitten! :)
Ze wandelde flink mee en deed de nodige plasjes en hoopjes (gelukkig hadden we de poepzakjes bij!) Ze maakte ook even kennis met een mopshondje dat met zijn vrouwtje op wandel was. Daarna ben ik naar huis gewandeld met haar.

Hier in huis ging ze dan rustig het huis verkennen. De poes schrok nogal toen ze Nina zag binnen komen. Ogen wijd open en dan vlug wegrennen!
Later op de namiddag kwam de poes bij het raam zitten en keek ze heel nieuwsgierig naar Nina. Ze voelde zich duidelijk meer op haar gemak met het raam ertussen ;)
Nina schonk geen aandacht aan de poes. Beetje per beetje durfde de poes dichter komen als we haar gerust stelden. Ondertussen zat de poes deze avond rustig (maar waakzaam) naar Nina te kijken met amper een halve meter afstand tussen hen. Nina negeerde de poes en bleef dicht bij mij staan. Dat vind ik al een hele mooie prestatie voor vandaag van onze hond en poes!

Na het avondeten kreeg ook Nina haar brokjes. Die waren al snel op. Daarna mocht ze met het baasje een kort toertje wandelen en deed ze weer enkele plasjes.
Nu mag ze de rest van de avond lekker bij ons op de zetel luieren :)

We zijn heel blij met Nina erbij!!

Groetjes,
Henk, Cindy, Nordin en Flore





Geen opmerkingen:

Een reactie posten