zondag 25 april 2010

Bizco

Op onze website kan je lezen dat wij niet enkel een thuis zoeken voor de perfecte exemplaren, maar ook voor de minder bedeelden.

Als kers op de taart hebben we dan ook nog ons Elke in het bestuur van GAE zitten. Een pittige dame met een heel groot hart, vooral voor de grootste sukkelaars.

Zo heeft ze ons weer kunnen overtuigen om Bizco naar Belgie te laten komen.Binnen een paar weekjes is hij hier en mag hij uiteraard bij opvangmama Elke in opvang komen. Bizco is een fantastisch lieve Podenco, die een afwijking aan zijn ogen heeft nl de oogziekte strabisme. Hij heeft hier uiteraard niet echt last van en het is best een schattig zicht eigenlijk, want hondjes met strabisme komen niet zo vaak voor (en ook een brilletje is geen optie :-))

Hopelijk kan deze lieverd zich snel in zijn eigen gouden mandje nestelen !

2 opmerkingen:

  1. Lieve Bizco, je hebt geluk, ons Elke die heeft ervoor gevochten om jou een kans te geven. Niet alle podenco's hebben zoveel geluk, en ook wij kunnen niet al je vriendjes redden ... Maar voor jou gaan we heel erg hard ons best doen !! Anita x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ons Elke is heel heel blij dat ook deze woef weer een kans krijgt :-) want de perfecte honden die vinden wel een baasje, het zijn de niet-perfecte honden die hun uiterlijk niet altijd mee hebben die onze hulp meer dan nodig hebben. Schatten van mede-bestuursleden: BEDANKT dat jullie mij steunen ;-) al kies ik er niet steeds de makkelijkste uit ;-)

    BeantwoordenVerwijderen