dinsdag 15 maart 2011

Nieuws van Mocosa/Mowgli‏

Beste Galgo Aid Vrijwilligers,

Na lang geleden, bij deze nog eens nieuws van Mowgli.
We hebben haar geadopteerd toen ze nog maar 12 weken was en we kunnen je verzekeren dat we het eerste jaar hebben afgezien ! Maar gaandeweg is onze schat een grote dame geworden, heeft ze goeie manieren geleerd en willen we haar voor geen geld van de wereld meer missen! Mowgli en haar vriendinnetje de Ierse Setter Nala kunnen het samen heel goed vinden. Ze ravotten veel in de tuin met de bal, als je het nog tuin kan noemen tenminste! De stukken gras vliegen in het rond als ze een spurtje trekken ! Misschien nog tot binnenkort bij een wandeling, dan kan Mowgli misschien haar zusje Feliz en haar broertje Dormilon terugzien?

Veel groetjes en nog bedankt voor ons lieve windekindje !
Sandra en Danny





2 opmerkingen:

  1. Mowgli zijn blik lijkt heel erg op die van Dormilon. Het zou echt super zijn om jullie op de wandeling te zien. Myrna het baasje van Dormilon is 1 van onze vrijwilligers en ze 'zaagt' hier al een tijdje achter ! Bedankt voor de fijne en mooie foto's en hopelijk tot 27 maart ! Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Sandra en Danny,

    Super om nog eens iets te horen van één van de zusjes van onzen Dormilon. En ja zoals Anita al zei haar blik verraad dat ze familie zijn. Een jaar afgezien? kan ik inkomen, bij onzen Dormi heeft dat langer geduurd hoor en hij heeft nog steeds een ijzersterk karakter. Hopelijk komen jullie nr onze wandeling te Hamme op 27 maart. Dat zou me enorm veel plezier doen hen nog eens samen te zien achter 4 jaar. Zouden ze mekaar nog herkennen? Binnen enkele dagen zal ik nog eens foto's doorsturen en ook van de nieuwe zandbak (handig, heb je vééél minder putten in de tuin)
    Misschien komt Feliz ook, heb toch de vraag gesteld aan zijn baasje. (ook nen broer)

    Groetjes en tot binnenkort hé ;););)
    Myrna,
    En nen dikke poot van den broer aan zijn zus!!
    Groetjes,
    Myrna,

    BeantwoordenVerwijderen