maandag 16 mei 2011

Faraon in opvang

Opvangmama Sonja vertroetelt onze Faraon dat het een lieve lust is
Maar het is dan ook zo’n lieverd met een peperkoeken hartje he !





Lieve mensen,

Vergeet onze oudere diertjes niet aub ... !
Ze zien hun jonge soortgenoten vertrekken naar een gouden mandje en zij blijven achter. Gedumpt door hun baasje waar ze hard voor gewerkt hebben en trouw aan beloofd hadden (anders waren ze nooit zo oud geworden).

Wie heeft er een plaatsje in zijn/haar hart voor hen ?

Faraon is reeds in Belgie en verblijft in opvang, na een goedgekeurd huisbezoekje kan u hem bezoeken en kennismaken, het is een schatje !

Sherif heeft het momenteel redelijk moeilijk, hij verblijft reeds enige tijd in het asiel en kwijnt stilletjes weg.

We hopen dat ze beiden snel een gouden mandje mogen vinden !

4 opmerkingen:

  1. Faraon is een lieve man met een hoge aaibaarheidsfaktor. Komaan he mensen, vergeet onze oudere hondjes niet !! Zowel Faraon in Belgie als Sheriff in Spanje hebben ook recht op een GOUDEN MANDJE ! Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja lieve mensen, geef deze "knapperd" ook een kans, tis een echt schatje dat jullie hartje steelt.Je kan nog jaren genieten van z'n liefde en aanhankelijkheid die hij je gaat geven!!!
    Waar is dit "mandje"... waar staat dat "mandje... DAAR...WAAR MENSEN MET EEN "GROOT HART VOOR DIEREN" WONEN!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Groot gelijk! Ons engeltje is sinds zondag ook 7 geworden en hebben haar pas begin februari geadopteerd en ze is echt keilief! Het grote voordeel is dat ze echt wel rustig is en ze kan nog veeeeele jaren van ons gezinnetje genieten. Ik zou het onmiddellijk terug doen!
    Knuf van Angel en Sofie & Co

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Faraon en Sheriff, hou de moed erin, ben er zeker van dat er nu lieve mensen zijn die mijn oproep lezen. Na zoveel tegenslag en miserie hebben jullie recht op vriendschap, liefde en geborgenheid!! Jullie zijn een "ietsje" ouder
    maar zooooooo lief. Het komt allemaal goed en ik kan het beamen. Ons Luna wordt ook 7 jaar maar wat is ze gelukkig nu bij ons. Jong of oud "iedereen gelijk voor de wet"
    Myrna en Tatiana

    BeantwoordenVerwijderen