maandag 23 mei 2011

Marco, ons slim scheper pupje

Een 2 tal maanden geleden kregen we de vraag of we een scheper pupje hadden. En ja hoor, toen Elke naar Spanje ging zag ze Marco bij Arca de Noa te Albacete. Deze lieverd werd als het ware ‘op bestelling’ geadopteerd :-)

Zijn baasjes zijn heel blij met hem en kunnen nog steeds niet geloven dat zo’n geweldig diertje in het asiel in Spanje zat. Hij doet niets stuk en is echt heeeel slim volgens zijn baasjes !

Ook met het malthezertje gaat het zeer goed en ze ravotten er op los.Sinds Marco aankwam is hij al goed gegroeid, ’t zal een groot beertje worden, zoveel is zeker.

Zo zie je maar ... af en toe een ‘niet windekindje’ aan een goede thuis helpen, kan ook zoveel voldoening geven en alle partijen gelukkig maken, en daar gaat het tenslotte om. Ook Mateo van Arca de Noa was in de wolken toen hij de foto’s te zien kreeg.

De windekindjes vinden meestal wel een thuis vroeg of laat ... maar al de anderen ... die blijven soms jaren zitten of blijven heel hun leven in het asiel in Spanje. Ook schepertjes zijn niet veilig in Spanje, ze zijn immers ideaal trainingsmateriaal voor de gevechtshonden omdat ze sterk zijn en weerstand bieden. Ze worden dan ook regelmatig gestolen als de mogelijkheid er is.

Lieve Marco, het gaat je goed schat, geniet van de mooie grote tuin en van het leven dat voor je ligt.

Dikke knuffel van het GAE Team
Blij dat we konden helpen









Geen opmerkingen:

Een reactie posten