woensdag 11 mei 2011

Nieuws van Daisy (Marta)

Goeie morgen Galgo Aid,

Even het laatste nieuws over Daisy.
Het gaat best goed met haar. Ze is al dikke maatjes met Djin hij likte haar gisteren zelfs door haar snoetje en springt voor haar in de bres. De hond van de overburen kwam in eens op haar af en ze was bang en toen sprong Djin boven op de andere hond. Ze is een lieve muis en erg speels. Ze heeft voor veel dingen nog schrik maar alles is nog een beetje vreemd voor haar. Ze zont en slaapt veel en eet goed. Ze komt regelmatig knuffeltjes halen. ’s Avonds gaat alles volgens een ritueel en heel rustig alles opruimen het nachtlampje insteken en nog even zitten en dan ga ik rustig naar boven, dan huilt ze ook niet maar blijft rustig in haar mandje liggen. We komen heel misschien naar de wandeling in juni. Ik sluit nog een paar foto”s bij.

Groetjes aan iedereen.
Elsbeth



3 opmerkingen:

  1. M'n lieve mooie Daisy, je hebt je heel vlug aangepast daar in Roggel, met Djin als speel en slaapvriendje... niet te geloven!!!Ik verheug me erop je 19 juni terug te zien.
    Dikke knuffel voor de 2 lieverds!
    je opvangmama Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ons Marta, nu Daisy, ziet er goed uit amai ! Geniet ervan mooie meid. Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Daisy en Djinn

    Gewoonweg prachtig Djinn hoe je al vriendinnetje Daisy toelaat in je mandje en het voor haar opneemt. Echt een fantastisch koppeltje!!!
    Dikke knuf voor alle 2

    je moeke (Sonja)

    BeantwoordenVerwijderen