maandag 24 oktober 2011

Zondag 6 november, wandeling te Bilzen !

* * BELANGRIJK BERICHT
Op aanvraag, hebben wij een aparte route uitgestippeld voor rolstoelgebruikers en mensen met kinderwagens. Dit is de grote route en zal ongeveer 50% samen met de groep zijn en 50% apart. Wil u deelnemen met kinderwagen of rolstoel graag op voorhand een seintje aan Pascal via wandeling@galgoaid.eu * *




Plaats van afspraak : British, Maastrichterstraat 203740 Bilzen
Route : Afrit 31 van E313 Antwerpen/Luik,op het einde van de afrit links. Vervolgens RING nemen richting Maastricht, tot aan rond punt. Daar links volgen richting centrum. Eerstvolgende straat rechts richting Genk (Spelverstraat) en circa 50m verder links is er een zeer ruime parking voorzien.

Samenkomst wandeling om 12.30u, start wandeling stipt om 13.30u
Kleine wandeling van 1 uurtje (4 km), grote wandeling 2 uurtjes ( 8 km ). Deze wandeling is jammer genoeg NIET toegankelijk voor de kinderwagen.

Deelnameprijs ter plaatse te betalen

Voor de hongerige magen
is er een warm buffet voorzien : varkensgebraad, vlaamse stoverij, kippenbouten met warme groenten en aardappeltjes uit de oven. Buffet moet op voorhand gereserveerd worden ! Prijs 9,-€/pp door overschrijving op rekeningnr 731-0019584-62 vóór 25 Oktober 2011 met vermelding 'warm buffet'.

De “GAE Shop” zal aanwezig zijn met een uitgebreide stock aan winterjasjes en mooie sierhalsbanden. Ook mogelijkheid om mooie foto's van uw lieveling te laten nemen !!

Alle honden verplicht aangelijnd – Alle rassen en ook zonder honden welkom.

2 opmerkingen:

  1. jammer genoeg te ver voor ons maar wij zien jullie wel op de volgende!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De halsbanden zijn echt HEEEEL MOOI en voor al diegenen die nog geen winterjasje hebben, be there, de ideale gelegenheid om te kiezen en te passen ! Tot dan, Anita

    BeantwoordenVerwijderen