zondag 2 oktober 2011

Een Happy End voor Miga

Het lot bracht hen terug bij mekaar

Een paar weken geleden waren haar nieuwe baasjes op bezoek bij Arca de Noa te Spanje en werden ze al een klein beetje verliefd op Miga. Maar Mateo meldde hen dat Miga naar Belgie zou komen en waarschijnlijk al een baasje had.

Maar Miga bleef door Wendy haar hoofd spoken, dus googelde ze 'Miga' en ja hoor ... zo kwam ze op de website van Galgo Aid terecht waar Miga nog ter adoptie was !! Wat was de vreugde groot ... misschien toch nog een kansje.

Na een huisbezoekje door Anita in Nederland, werd Miga gisteren, zaterdag, opgehaald door haar nieuwe baasjes en haar grote zus Bis ! De 2 galgo meisjes lijken uiterlijk alvast heel erg op mekaar en nu nog even afwachten of ze ook hartsvriendinnen worden.


Miga is klaar voor vertrek met een mooie nieuwe halsband


Miga met haar nieuwe baasjes en grote zus (en look a like) Bis

1 opmerking:

  1. Goh ... een Gouden mandje met een grote G voor Miga, zoveel is zeker. Lieve baasjes, een toffe knappe grote zus en heel veel galgootjes die dagelijks met haar mee zullen gaan wandelen aan het strand dat vlakbij is ... Heerlijk ! Het beste lieve schat en laat af en toe eens iets van je horen. Groetjes van de madame die onderweg van de luchthaven naar de opvangmama 2 keer gestopt is om jou te knuffelen :-)

    BeantwoordenVerwijderen