donderdag 2 februari 2012

Oproep : Sponsor een kunststof mand

Beste Allemaal,

In het reisverslag van Ingrid en Anita kunnen jullie lezen dat het asiel van Ibi dringend hulp nodig heeft. 1 van de zaken waarmee we hen kunnen helpen zijn o.a. kunststof manden, daar 50% van de honden op de koude beton slapen !!

Zodoende zijn we een inzamelactie voor kunststof manden gestart. Hebt u nog een mand liggen die u niet meer gebruikt en wilt u deze schenken ? Dan kan u contact opnemen met onze verantwoordelijke hulpgoederen Dirk via hulpgoederen@galgoaid.eu. Hij zal u dan melden waar u de mand kan afzetten (bij de dichtsbijzijnde vrijwilliger van Galgo Aid).

Tevens hebben wij de gelegenheid om een lot afgekeurde maar toch zeer goede kunststofmanden aan te kopen aan sterk verminderde prijzen. Op die manier bieden we u de gelegenheid een kunststofmand te schenken aan 15 euro/mand. Wij zullen manden aankopen van 110, 90 en 80 cm. Hoe meer sponsoring, hoe meer manden we kunnen aankopen uiteraard & alle kleine beetjes helpen. Een overzicht vindt u op onze website onder "projecten"

Wilt u een kunststof mand sponsoren ? Dan kan u 15 euro overmaken op ons rekeningnummer 731-0019584-62 met vermelding 'kunststof mand'. Wij zullen het aantal gesponsorde manden en de namen van de sponsors op onze website vermelden.

Uit naam van het asiel van Ibi bedanken wij u alvast !

1 februari : WE HEBBEN NOG 9 MANDEN TEKORT !



3 opmerkingen:

  1. Lieve mensen, koop voor de honden in Spanje ook een Kerstkadootje en schenk hen een mandje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve mensen,

    Onze hondjes zullen het warm hebben deze winter, een mand met een zacht kussen,niets zal hen ontbreken maar degenen die nog in spanje verblijven zullen de winter ingaan liggend op de koude vloer, dat kunnen we toch niet laten gebeuren, wij mensen zullen grote bedragen uitgeven aan lekker eten en cadeaukes tijdens de feestdagen, goeie voornemens verzinnen om het nieuwe jaar in te zetten maar wat blijft erna een tijdje van die ideeeen over,waarschijnlijk niet veel meer. Een mandje schenken, dat is blijvend, wetende dat dankzij U toch minstens 1 hondje comfortabel ligt,super toch !!

    Miranda en Mark

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een goede daad is goed voor de geestelijke gezondheid.

    Uw daad al gesteld vandaag ?

    Voor de gelovigen,het brengt je nog een stapje dichter bij de hemel.

    BeantwoordenVerwijderen