woensdag 22 februari 2012

Wie helpt ons? Omgewaaide muur in de Protectora de Ibi‏

Vanmorgen 07.02.2012 bij aankomst in het asiel van Ibi troffen de vrijwilligers deze ravage aan...



Door de harde wind op de avond van 06.02.2012 zijn de muren die het asiel omwallen omgevallen! Hierdoor was een deel van de honden los aan het lopen in de buurt van de grote weg! Gelukkig waren ze allemaal ongedeerd.



Nu moeten de mensen van het asiel uiteraard zo snel mogelijk deze muur terug opbouwen zodat de honden niet meer weg kunnen en terug elke dag uit hun hokken kunnen om hun dagdagelijkse speeltijd en beweging op het terrein te kunnen hebben.

Dit is het enige wat deze diertjes hebben op een dag en zelfs dat is nu niet meer mogelijk...

Uiteraard voor de veiligheid van de honden moet de muur ook zo snel mogelijk terug opgebouwd worden zodat ze niet de straat op kunnen met het gevaar aangereden te worden of gevangen te worden en in het dodingsstation terrecht te komen.

Ook kunnen nu de zigeuners en jagers gemakkelijk het asiel binnen gaan en zo de Galgo’s, Podenco’s en de rassen die gegeerd zijn voor hondengevechten meenemen.

Ook het weer speelt hen hierbovenop parten, het is er tussen 6° en -5° en de hokken zijn niet geisoleerd dus de dieren hebben ook nog eens kou vd bitterkoude wind.



Wie helpt ons onze partner het asiel van Ibi helpen?
Steunen kan door een storting te doen op het rekeningnummer van Galgo Aid
IBAN BE51 731 0019584 62 met vermelding “Steun muur Ibi”

We bedanken alvast volgende personen voor hun bijdrage:

-Dimitri Aerts(100euro)
-Kristin en Dirk Janssens(30euro)
-Miranda en Mark (50 euro)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten