donderdag 23 december 2010

Een gouden mandje voor Paloma

He Viviane en co,

Met ons gaat alles heel goed.
Onze roedel doet het fantastisch.
Ons Palomaatje is hier al niet meer weg te denken.
Ze is al heel goed ingeburgerd hoor.
Ze is nog steeds een kleine pikkedief wat eten betreft als ze de kans krijgt tenminste ;-))
Ik voeg al enkele foto's toe,
waarop je ziet dat ze haar gouden mandje echt wel gevonden heeft hier.

Wij vinden het fijn dat jullie deze nazorg doen.
Dat zegt veel over het feit dat jullie goed bezig zijn en vooral bekommerd zijn om het wel wee van de viervoeters en dat siert jullie.
Echt al ons respect hiervoor hoor.
Voor ons dus geen probleem om jullie op de hoogte te houden en uiteraard altijd welkom hier ook.

Groetjes van Danielle, Martine, Palomaatje, Luna-kapoena, Zenna en Boefje(maltheser).



1 opmerking:

  1. Dag Danielle, Martine, Paloma en co, wat zijn we blij om Paloma zo gelukkig te zien! We hebben haar leren kennen op de dag van de hond in Hasselt. En waren onmiddellijk verkocht aan die lieve, mooie oogjes! We zijn een gezinnetje met 3 kleine kinderen en hebben lang gehoopt om voor haar te kunnen zorgen. Maar om praktische redenen kunnen we dat niet waarmaken op dit moment. Daarna kwam de hoop dat ze snel geadopteerd zou worden in een warm nestje. Het duurde lang, maar opeens zagen we het woordje 'gereserveerd' bij haar staan. Het gevoel was een beetje dubbel, maar we waren allen blij voor haar. Kort daarna was haar foto van de website en konden we niet meer naar haar kijken. Hoopvol keken we uit naar nieuws van haar! En ja hoor. Vandaag zien we haar nog eens terug. En hoe! We zijn echt blij voor haar. Dank je wel en veel plezier samen! We zijn gerust nu!
    Veel liefs en geef Paloma een dikke knuffel van ons! We blijven alle hondjes volgen via de site en hopen ooit onze droom waar te kunnen maken! Thibe, Eline, Lize, Guy en Sylvie

    BeantwoordenVerwijderen