maandag 19 december 2011

Verslag Muziekkwis‏

Een heel jaar lang had Louis zich samen met zijn neef Raf voorbereid om weer een perfekte muziekkwis op poten te zetten. En het is hen nogmaals gelukt. Dikke proficiat Heren !

HET INSCHRIJVINGSGELD VAN DEZE KWIS WERD INTEGRAAL GESCHONKEN AAN GALGOAID. Ingrid van Damme, penningmeester van Galgoaid mocht samen met haar trouwe galgo Darco dit geweldig geschenk in ontvangst nemen.

Alles stond klaar, de tafels, de geweldige kwis- en gratis tombolaprijzen, het ervaren vriendelijk werkvolk achter de toog, in de keuken, aan de kassa en natuurlijk de bevallige diensters. De jury en de mensen met kennis van zaken in verband met de muziek hadden zich op het podium gesettled. Na het startschot, konden 46 ploegen van telkens 5 kwissers laten zien wat ze waard waren. Al de leuke deuntjes klonken door de zaal en er was flink wat ambiance....ook in de keuken haha.
Na een hevige strijd werden de punten geteld, en de prijzen afgehaald. De organisatie was perfekt en ongetwijfeld wordt een volgende kwis weer een gigantisch succes.

Beste Louis & Maria, Raf en heel jullie enthousiast team hartelijk dank voor
deze mooie geste...we waarderen dit enorm !!







2 opmerkingen:

  1. Uit naam van de hondjes, heel erg bedankt ! Wat een knappe prestatie en wat een mooi bedrag seg amai ! Dank je, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Louis,

    Heel veel respect voor wat je allemaal doet ten
    voordele van GAE. Normaalgezien was ik erbij die avnd maar door omstandigheden moest ik op het laatste moment afhaken. Je hebt een hart van goud en onze viervoeters zullen dat zeker appreciëren.Dankjewel!!
    Myrna,

    BeantwoordenVerwijderen