maandag 11 januari 2010

Nootje, Alias JANO









Hallo,
Hier eindelijk foto's van Jano, die nu een maand bij ons woont.
Het gaat heel goed,
hij eet goed en laat al goed merken als hij buiten zijn behoefte wil doen.
En als hij dan terug binnenkomt blijft hij al bij de kast met hondensnoepjes
zitten tot hij wat krijgt.
We merkten dat hij niet graag in zijn bench sliep dus hadden we hem al na een paar dagen in de keuken op zijn kussen laten slapen. Aan de deur hebben we toen gemerkt dat hij liever in de woonkamer verblijft, hij had de deur wat beschadigd, maar die wou ik toch in een andere kleur hebben en dankzij Jano gebeurt dit nu iets vlugger als gepland haha! Nu slaapt hij al drie weken in de woonkamer en ook als we weg moeten en hij niet mee kan verblijft hij daar en dit bevalt hem goed want hij heeft niks meer vernield en houd zijn behoefte mooi op tot hij buiten kan.
Van de sneeuw houdt hij nie echt, hij doet vlug zijn ding en dan spurt hij naar binnen. De laatste twee weken speelt hij buiten graag even met Tessa (de jongste maltezer) en op de vogels blaffen die op het dak zitten. Ook als er bezoek komt blaft hij graag met Tessa mee en kijkt hij met de voorpoten op de zetel door het raam wie er is. Sommige bezoekers die regelmatig thuis komen gaat hij zelfs al vriendelijk begroeten.
Voor de rest luiert hij graag. Hij is echt een schat van een hond en knuffelt graag. We zijn blij dat we hem bij ons hebben, hij past al helemaal in ons gezin. Zelfs de oudste kat (waar ik het meeste schrik voor had) is zijn vriend, alleen de jongste kat kan nog niet zo goed met Jano overweg en Jano voelt dit en negeert die kat gewoon.

Het is echt een crème van een hond
en zijn blij dat we hem een mooi leven kunnen geven.

Linda en Maurice

1 opmerking:

  1. "Ons" Nootje ziet er gelukkig uit ... en dat is dan de echte voldoening van opvang he ! Bij ons zal hij altijd een speciaal plaatske in ons hart hebben en ik zal dan binnenkort de bench komen ophalen, zodat ik hem nog eens kan zien he :-) En, ik kan alleen maar beamen, het is idd nen absolute CREME van nen hond !

    BeantwoordenVerwijderen