dinsdag 7 juni 2011

Zondag 19 juni

Gaan we samen met onze 'special guests' wandelen te Duffel in een prachtige omgeving.

Onze Special Guests zijn 2 vrijwilligers van het asiel van Kimba te Chiclana nl. Concha en Alicia. Concha is onze contactpersoon ivm de hondjes en gaat elk weekend helpen in het asiel. Alicia is een opvangmama die vele sukkeltjes tijdelijk opvangt tot ze naar het asiel kunnen. Meestal honden die geopereerd zijn of gecastreerd/gesteriliseerd.

Voor beide dames is het de eerste keer dat ze naar hier komen en het zou dan ook heeeeel fijn zijn mochten er zoveel mogelijk Kimba hondjes aanwezig kunnen zijn !

Mina, Raul, Nero, Bea, Boston, Terra, Sombra, Coco en vele anderen !!

Deze dames zien in Spanje alleen maar ellende, kommer & kwel ... En dan zetten ze hun lievelingen op de vlieger ... en krijgen ze af en toe een fotootje van ons doorgestuurd, zodat ze kunnen zien dat de honden het goed maken.

Wilt u hen een hart onder de riem steken, kom dan aub naar onze wandeling.

We hebben met het bezoek van Mateo van Arca de Noa vorig jaar mogen ervaren, hoe bijzonder en hoe emotioneel het weerzien is ...

Dus ... aan iedereen en allen, tot zondag 19 juni !!

2 opmerkingen:

  1. Wij hebben de taart mogen voorproeven ... echt niet te doen, zo lekker hebben wij ze nog nooit gegeten !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ook al is het een beetje ver voor ons zijn wij van plan om aanwezig te zijn. Lola vindt het altijd leuk om aan haar GAE vriendjes te tonen hoe moedig dat zij is geworden. ;)

    BeantwoordenVerwijderen